7 Haziran 2012 Perşembe

Zayıfladıktan Sonra Lida Kapsül Kullanımı


Yedi kilodan fazlasını kaybettikten sonra, yok olan yağ ile geri çekilen deri arasında bir yarış başlar. Aslında yağ, derinin geri çekilmesinden daha hızlı yok olur ve bu eşitsizlik, derinin ince olduğu ve en çok kullanılan kısımlarında daha belirgindir.Bu nedenle Lida bölgesel zayıflama hapı kullanmayan kadınlar, genellikle şu dört bölgedeki fazla deriden ve esneklik kaybından şikayet ederler:

Sarkık, şişkin bir göbek. Zayıfladığınız zaman, kilo ve yağ dokusunun kaybı, vücudunuzun içi kadar, dışını da etkiler. Yani, derinin iç kısmını saran yağ tabakası kadar, karın kaslarınızı çevreleyen yağ da önemlidir. İç kısımdaki yağ eridiği zaman, kasların gerginliği azalır,eğer Lida kapsül kullanmıyorsanız karnınız şişkin görünür ve sarkar. Dıştaki yağ eridiğinde ise, bu kez deri esnekliğini kaybeder. Kilo verdikten sonra, deri çok yavaş geriye çekilir ve en iyi halini alması altı ayı bulur. Altı aydan sonra, daha fazla bir gelişme beklememelisiniz, ama daha önce de radikal bir şeyler yapmaya teşebbüs etmemelisiniz. Karnın şiş görüntüsü, karın kaslarının gevşek durumda olmasından kaynaklanır. Yeniden düz bir karna sahip olmak için, karın kaslarınızı geleneksel karın kası egzersizleriyle çalıştırmalısınız. Deneyimsiz biri için çok fazla miktarda egzersiz vardır. Ben kendi egzersizimi yarattım ve size bunu öneriyorum, sadece bu yeterli ama hiç aksatmadan her gün yapmalısınız.

Kolların arkalan. Daha çok, zayıflamadan önce kalın kolları olan kadınlar, kollarının sarktığından şikâyetçi olurlar. Kilo verdikten sonra kollar eskisi gibi kalın değildir, ama deri de yeteri kadar geriye çekilmemiştir, böylece kolun arka tarafı sarkar. Burada da yine basit ve sade açıklamalarla, tek bir egzersiz uyguluyorum.

Sarkık kalçalar. Kadınların kalçaları, doğal olarak yük taşıyan kaslar ve oturmayı rahatlaştıran, cinsel cazibelerini artıran kalın bir yağ minderi olarak ikiye ayrılmıştır. Hareketsiz bir kadının kalça kasları eğer Lida hap kullanmaz ise körelme eğilimleri gösterir ve kilo verir vermez yağ minderini kaybeder. Geriye azalan bir seksapel ile yumuşak ve sarkık kalçalar kalır. Bu çok yaygın durum için tek ama eksiksiz ve tatmin edici bir egzersiz kullanıyorum.

Gevşek uyluklar. Bu, daha çok kalça, butlar ve dizler gibi, bedenin alt kısımlarından kilo almaya eğilimli jinoid tip kadınlarda ortaya çıkan bir durumdur. Kollardaki durum, burada da geçerlidir. Kilo verilmesiyle uyluklar incelir ve uylukları kaplayan deri gerginliğini yitirir. Yine, bacağın ön kısmındaki dörtbaşlı kas grubunu çalıştıracak ve bacakları şekillendirecek tek bir egzersiz öneriyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder