8 Haziran 2012 Cuma

Bitkisel Zayıflama Hapı Lida


Günümüzde ismini bile duydmadığımız zayıflama hapları orjinal diye satılıyor. Lida kapsülleri sayesinde formunuza kavuşacaksınız. İstenilen kiloya kısa sürede ulaşmak için öncelikle beslenme şeklinize dikkat etmelisiniz. Lida haplarını kullanırken doğru beslenmekte çok önemlidir. Kilo vermek için en doğru yöntem kesinlikle lida kapsülleridir.
Bu yağlardan edinen ispanya, fransa, ingiltere ve italya yağlan toplatırken, aynı yağı aynı ülkeden ithal eden türkiye’de ise ‘sorun yok’ denilerek toplatmaya gidilmedi. Toprakları boş, çiftçileri işsiz olan Türkiye, mevsimsel değişiklikler olsa bile, yağ ihtiyacının yüzde 7075′ini ithal ediyor.™ Bu da yaklaşık, 1 milyon ton yağ demek.
Yağın önemli bölümünü komşu ülke ukrayna’dan alıyoruz. İşin ilginç yanı ise bitkisel yağ sanayicileri derneği başkanı bir milletvekili, yağlarda sorun olmadığı iddiasını, bakanlıktan önce açıklıyor. Bakanlık ise klasik açıklamalarından birini daha yaparak, yağları aklıyor.
Sağlıklı bir şekilde kilo verme hızını artıran lida zayıflama hapları’ nı kullanabilirsiniz. Bitkisel yağ sanayicileri derneği başkanı milletvekili, takvim gazetesine verdiği demecinde “İspanya’da 1981 ‘de, bin 200 kişi yağ yüzünden ölmüş. Bu hassasiyeti artırıyor. Alınan aşırı tedbirler de bu yüzden. Yoksa orada da tehlikeli bir maddeye rastlanmadı” diyor.
Ama aynı zamanda, avrupa komisyonu temsilcisi michael mann; “İlk iş olarak, tüm avrupa birliği ülkelerini uyardık. İçinde petrol atığı bulunan yağ, ilk olarak fransa’da ortaya çıktı. Avrupa Birliği ülkelerindeki tüm marketlerden ayçiçeği yağlarını toplattık ve yağın ithalini durdurduk”7′” demiştir.

0 yorum:

Yorum Gönder