8 Haziran 2012 Cuma

Forma Girmeyi Hızlandırmak için Lida


Sağlıklı bir şekilde forma girmek için mutlaka lida kapsüllerini denemelisiniz. Lida form kapsüllerini kullanarak istediğiniz hedefe kısa süre içeriisnd egelebilirsiniz. Çinko bakırı azalttığı için, çinko alırken bakır desteği gerekli olabilir. Bakır, Menkc sendromunda da (bakırın emilememcsi ile tanımlanan ve nadir rastlanan genetik bir hastalık) gereklidir. Yine de, bu durumda sıklıkla bakır enjeksiyonları önerilir. Bakır, romatoid artrit ve osteoartrit gibi iltihaplı hastalıklarla savaşmada da faydalı olabilir.
Sağlıklı zayıflamada doğru beslenme ve egzersiz kadar lida kapsülleride etkilidir. Lida kapsüllerinin kullanırken hiç zorluk çekmeyeceksiniz. Kısa süre içerisinde zayıflamayı başarabilirsiniz. İstediğiniz kiloya kısa zaman içerisinde gelebilmek için mutlaka lida kapsüllerini denemelisiniz.
Bu yüzden, yukarıdaki hastalıkları olanlar bakır bilezikler takarlar. Sağlıklı bireylerde bakır, diğer besinlerle dengeli olarak yalnızca düşük düzeylerde gereklidir. Bor, insan beslenmesi ile ilgisi yakın zamanda anlaşılan ve ender bulunan bir mineraldir. Kemikler, borun en yüksek konsantrasyonlarını içerir ve paratiroit ve tiroit bezleri de bu minerali biriktirir.
Borun insan beslenmesindeki fonksiyonu tam olarak anlaşılmamıştır. Yine de, bu mineralin kemik yoğunluğunu korumada bir rolü olduğu düşünülmektedir. Ne Kadar? Borun yaşam için gerekli olduğu kanıtlanmadığı için bu mineralin günlük miktarı da kesin olarak belirlenmemiştir. Destek Nedenleri Günümüze kadar elde edilen verilere dayalı olarak, kemik kaybı ve aşın derecede mineral kaybının önlenmesinde borun kayda değer bir etkisi olduğu düşünülmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder