7 Haziran 2012 Perşembe

Lida Kapsüle Takviye Öneriler


Hatırlamanız ve uygulamanız gereken on maddeyi biz sıralıyoruz. Bazıları uygulaması daha kolay maddelerken bazıları daha fazla çaba gerektiriyor. Ancak sonucuna değeceği için bunlar çok da önemli değildir.
  1. Günlük kalori alımınıza dikkat edin: Kilo vermeye çalışırken, kişi kalori alımını kısması gerektiğinin ne kadar önemli olduğunu fark etmelidir. Kaloriler vücutta istenmeyen yağlar haline gelirler ve ilk göreviniz Lida diyet kapsülükullanmak ve kalori alımınızı kesmek olacaktır. Vücudunuzun günlük kalorilerini Bazal Metabolizmik Oran üzerinden de hesaplayabilirsiniz. Daha fazla bilgi edinmek için etrafınızdaki bir spor salonuna danışabilirsiniz.
  2. Spor salonuna gidin ve egzersiz yapın: Bu, kilo vermenin en eski kurallarından biridir.Diğeri ise Lida tablet kullanmaktır.Vücudunuzu hareket ettirmeli ve kaslarınızı germelisiniz ki kalorileri ve istenmeyen yağları yakın! Egzersiz yapmak zorunda olmaktan ne kadar nefret etseniz de, gerçekten arzu ettiğiniz vücuda kavuşmak istiyorsanız fedakarlık etmeli ve spor salonunda zaman geçirmelisiniz. Ayrıca, egzersiz yapmanın eğlenceli olamayacağını kim söyledi? Arkadaşlarınıza size katılmalarını söyleyebilir ve belki daha ilginç, keyifli spor sınıflarına katılabilirsiniz bile.
  3. Sağlıklı besinler tüketin: Egzersiz rutinlerinizle birlikte sağlıklı da beslenmelisiniz. Sağlıklı beslenmek yaptığınız sağlıklı yaşam tercihini de destekler. Meyve ve sebzeler gibi sağlıklı besinler tüketerek ve onları doğru miktarda tüketerek, sadece vücudunuzun ihtiyacı olan besin kadarını almış olursunuz. Fazladan yemek demek fazla yağ demektir ve bunu istemezsiniz. Sebze ve meyve yemek sıkıcı da değildir. sebzeli yemeğinizi tatlandıracak çok çeşitli tarifler vardır. Meyveler de kötü değildir ve internette kolaylıkla salata tarifleri de bulabilirsiniz.
  4. Çok su için: Ne içtiğinize dikkat edin çünkü fazla şekerli sıvı tüketiyor olabilirsiniz. Eğer durum buysa, yüksek kalorili besinleri ne kadar keserseniz kesin ve ne kadar egzersiz yaparsanız yapın, hala içtiklerinizden fazla şeker alıyor olacaksınız.
  5. Öğün atlamayın:Kendinizi aç bırakmayın. Yemekten ne kadar yoksun kalırsanız, vücudunuz onu o kadar isteyecektir. Ayrıca buna dayanamayacak duruma gelirseniz aşırı yeme noktasına da gelmiş olabilirsiniz. İşin sırrı öncelikle Lida kapsül kullanmak ve günün belli zamanlarında ufak öğünler tüketmektedir.
Kilo vermek zor bir iştir ancak arzuladığınız vücuda sahip olduğunuzda buna değmiş de olacaktır. Ayrıca vücudunuzu da sağlıklı tutmuş olacaksınız.

0 yorum:

Yorum Gönder