8 Haziran 2012 Cuma


Lida diyeti’nin dört evresi boyunca değişmeyen kurallardan biri budur: “Asla aynı yemekten iki tabak üst üste yemeyin.” Kilolarını verip formlarını korumak isteyen obezler düzenli olarak Lida kapsül kullanmalıdırlar fakat  zayıfların doğal bir şekilde uyguladığı bu kurala uymakta zorluk çekebilirler.Eğer sizlerde ideal kiloya ulaşmayı hedefliyorsanız bu uyarıları gözardı etmeyin.
Sevdiğiniz yemeklerin biri yerine ikisinden birden daha az miktarda yemekten memnun olacağınızı bilirim.Kendinize bir tabak daha almaya doğru giderken, tehlikeli sularda olduğunuzu düşünün ve yerinizde biraz daha dinlenerek bir sonraki yemeği düşünün.Ama siz bir Lida tablet kullanıcısı iseniz içiniz rahat olsun.Kilo problemiyle uğraşan binlerce obezite hastasının ve formda kalmak isteyen bayanların tercihi olan Lida kapsül sizide kısa zamanda istediğiniz kiloya indirecektir.
Yapmanız gerekenler aslında çok basit: Yemek yerken su içmek, yürümek ve aynı tabaktan iki defa yememek ve tabiki düzenli olarak Lida  tablet kullanmak . Her biri de basit ama etkili önlemler, yalnızca bunlara dikkat eden bir obezin hayatı birden değişecektir, emin olun!Kısa zamanda kendiniz ve etrafınızdakiler sizdeki büyük değişikliği görecek.Ama istediğiniz kiloya inmekle iş bitmiyor.Bu kiloya düşene kadar uyguladığınız yöntemlerin tamamını olmasa da bir kısmını uygulamaya devam etmelisiniz.Yoksa eski günlerinize dönmeniz büyük olasılık.Bunları soğuk ve egzersizle birlikte uyguladığında ise, kendini fazla zorlamasına gerek kalmadan oldukça etkili sonuçlar alacaktır. Kesin kilo koruma döneminde ise bu öneriler yoldaki işaret ışıkları gibidir, etkinliği denenip kanıtlanmıştır: Haftanın altı günü istediğiniz gibi yaşayabilirsiniz, tabii kalan diğer günde yukarıdaki kuralları hatırlamak şartıyla.


Günümüzde ismini bile duydmadığımız zayıflama hapları orjinal diye satılıyor. Lida kapsülleri sayesinde formunuza kavuşacaksınız. İstenilen kiloya kısa sürede ulaşmak için öncelikle beslenme şeklinize dikkat etmelisiniz. Lida haplarını kullanırken doğru beslenmekte çok önemlidir. Kilo vermek için en doğru yöntem kesinlikle lida kapsülleridir.
Bu yağlardan edinen ispanya, fransa, ingiltere ve italya yağlan toplatırken, aynı yağı aynı ülkeden ithal eden türkiye’de ise ‘sorun yok’ denilerek toplatmaya gidilmedi. Toprakları boş, çiftçileri işsiz olan Türkiye, mevsimsel değişiklikler olsa bile, yağ ihtiyacının yüzde 7075′ini ithal ediyor.™ Bu da yaklaşık, 1 milyon ton yağ demek.
Yağın önemli bölümünü komşu ülke ukrayna’dan alıyoruz. İşin ilginç yanı ise bitkisel yağ sanayicileri derneği başkanı bir milletvekili, yağlarda sorun olmadığı iddiasını, bakanlıktan önce açıklıyor. Bakanlık ise klasik açıklamalarından birini daha yaparak, yağları aklıyor.
Sağlıklı bir şekilde kilo verme hızını artıran lida zayıflama hapları’ nı kullanabilirsiniz. Bitkisel yağ sanayicileri derneği başkanı milletvekili, takvim gazetesine verdiği demecinde “İspanya’da 1981 ‘de, bin 200 kişi yağ yüzünden ölmüş. Bu hassasiyeti artırıyor. Alınan aşırı tedbirler de bu yüzden. Yoksa orada da tehlikeli bir maddeye rastlanmadı” diyor.
Ama aynı zamanda, avrupa komisyonu temsilcisi michael mann; “İlk iş olarak, tüm avrupa birliği ülkelerini uyardık. İçinde petrol atığı bulunan yağ, ilk olarak fransa’da ortaya çıktı. Avrupa Birliği ülkelerindeki tüm marketlerden ayçiçeği yağlarını toplattık ve yağın ithalini durdurduk”7′” demiştir.


Sağlıklı bir şekilde forma girmek için mutlaka lida kapsüllerini denemelisiniz. Lida form kapsüllerini kullanarak istediğiniz hedefe kısa süre içeriisnd egelebilirsiniz. Çinko bakırı azalttığı için, çinko alırken bakır desteği gerekli olabilir. Bakır, Menkc sendromunda da (bakırın emilememcsi ile tanımlanan ve nadir rastlanan genetik bir hastalık) gereklidir. Yine de, bu durumda sıklıkla bakır enjeksiyonları önerilir. Bakır, romatoid artrit ve osteoartrit gibi iltihaplı hastalıklarla savaşmada da faydalı olabilir.
Sağlıklı zayıflamada doğru beslenme ve egzersiz kadar lida kapsülleride etkilidir. Lida kapsüllerinin kullanırken hiç zorluk çekmeyeceksiniz. Kısa süre içerisinde zayıflamayı başarabilirsiniz. İstediğiniz kiloya kısa zaman içerisinde gelebilmek için mutlaka lida kapsüllerini denemelisiniz.
Bu yüzden, yukarıdaki hastalıkları olanlar bakır bilezikler takarlar. Sağlıklı bireylerde bakır, diğer besinlerle dengeli olarak yalnızca düşük düzeylerde gereklidir. Bor, insan beslenmesi ile ilgisi yakın zamanda anlaşılan ve ender bulunan bir mineraldir. Kemikler, borun en yüksek konsantrasyonlarını içerir ve paratiroit ve tiroit bezleri de bu minerali biriktirir.
Borun insan beslenmesindeki fonksiyonu tam olarak anlaşılmamıştır. Yine de, bu mineralin kemik yoğunluğunu korumada bir rolü olduğu düşünülmektedir. Ne Kadar? Borun yaşam için gerekli olduğu kanıtlanmadığı için bu mineralin günlük miktarı da kesin olarak belirlenmemiştir. Destek Nedenleri Günümüze kadar elde edilen verilere dayalı olarak, kemik kaybı ve aşın derecede mineral kaybının önlenmesinde borun kayda değer bir etkisi olduğu düşünülmektedir.


Limbik Sistem:Limbik Sistem ikisi de beyinde bulunan kadim “paleokorteks” ve beyaz maddedeki subkortikal beyin çekirdekleri (gri madde adaları) hem de beyin sapından oluşur. Bu Limbik yapılar birlikte suçluluk, utanç ve suçlama gibi sosyal duyguları oluşturarak sosyal etkileşimleri düzenler. Ayrıca sosyal açıdan kabul edilebilir şekilde korku ve hırs gibi beyin sapı kalım duygularımızı yatıştırır.Yatıştırma etkisi olan bir diğer takviye ise Lida form ilacıdır. Yani, birilerine dediklerinden ya da yaptıklarından ötürü çok kızgınken, ona vurma veya bağırma arzunuzu kontrol edebilirsiniz. Limbik sistemin işlevleri geniş ölçüde bilinçdışıdır ve bu sebeple kızgın olduğunuzu biliyor olsanız da, genelde niye olduğunu bilmezsiniz! Egonuz saldırı altında olduğu algıladığında, limbik sistem ego savunması veya kalımı için “savaş ya da kaç” tepkilerini harekete geçirebilir. Bir kere etkinleştirildiğinde, “savaş ya da kaç” reaksiyonları bir dizi fizyolojik olayı ve seçeneklerin değerlendirilmesine ve dikkatle düşünmeye dayanmayan basmakalıp “yazılımsal” kalım reaksiyonlarını başlatır. Bununla birlikte, bu basmakalıp reaksiyonları yürütmek düşünmede harcanan enerjinin yarısından azını harcar. Limbik Sistem aynı zamanda kas tonusu ve gerginliği ile de ilişkilendirilmiştir bu da duygusal değişikliklerle birlikte fiziksel değişiklikler de oluşmasının sebebidir, mesela stresli olduğunuzda boynunuz tutulur ya da moraliniz bozuk olduğunda omuzlarınız düşer.Fakat stresli durumlarla başa çıkabilmeniz için zayıflama süreçlerinde Lida kapsül kullanmanızda fayda vardır.
Nootropik Maddeler (Bilişsel Arttırıcılar):Nootropik maddeler çok az yan etki veya zehirlilik gösteren, ya da hiç göstermeyen bilişsel işlevleri geliştiren yeni bir ilaç, bitki ve diğer maddeler sınıfıdır. Yunanca zihin anlamına gelen noos ve yönünde anlamına gelen tropeinden türetilmiştir.
Nootropik (Bilişsel Arttırıcı) Bitkiler: Nootropik bitkiler ve Lida tablet öğrenmeyi ve hafıza kapasitesini geliştiren ya da artıran bitkilerdir. Ginko biloba serebral dolaşımı, zihinsel uyanıklığı ve genel olarak beyin işlevlerini geliştirir. Barcopa monniera (aynı zamanda Brahmi de denir) öğrenmeyi kolaylaştırır, hafızayı geliştirir ve güçlü bir antioksidandır. Stabil bir durumu savaş ya da kaç reaksiyonlarını başlatmadan harekete geçirme özelliği olan ve bu sebeple bir adaptojen olarak adlandırılan Ginseng beyin ve vücudun fizyolojik ve psikolojik stres etmenlerine uyum sağ-lamasına yardımcı olur.

7 Haziran 2012 Perşembe


“Hızlı kilo vermek” ve “hemen kilo vermek” adına bir sürü ürün, heves, spor disiplini, diyet ve vaat ortaya atılmaktadır. Evet, belki de hızla hallediyorsunuz ama vücudunuza yarardan çok zarar vermiş olacaksınız ve ayrıca, bu kiloları uzak tutabilecek misiniz? Hızla kilo verdiğiniz ve hedef kilonuza ulaştığınızda artık ne yapacağınızı bilmiyorsanız ne olacak? Yaptıklarınızı sürdürecek misiniz? Planınıza son verip daha disiplinli bir yaşam tarzıyla kiloları uzak tutmayı mı umut edeceksiniz? Kilo vermenin yolu onu hayatınızın parçası yapmak ve sadece kestirme çözüm olarak Lida diyet hapıkullanmaktır.
Bir işi istikrarlı yapmanız gerekliyse, daha fazla disiplin de gereklidir. Ayrıca, daha çok özen de gösterilmelidir. Koşma isteği ikisini de kapsar. Koşarak ciddi miktar kilo verseniz de, bu bir gecede gerçekleşen çözüm değildir. Yavaş başlamalısınız ve hızlanmalısınız. Koşularda size gerekli olacak güç için tüm önemli besinlere ihtiyacınız olduğundan, yemekten vazgeçemezsiniz. Eğer gerçekten koşmaya başlıyıp Lida kapsül kullanırsanız ondan hiç vazgeçemeyebilir ve düzenli olarak kilo verir ya da fazla kiloları uzak tutarsınız. Kilo almaları vermelerinden daha zor bir durumda olan çok koşucu biliyorum. Koşmak bu kadar etkili bir kilo verme aracı olabilir.Kilo vermekle ilgili şanssız taraf, birçok insan konuda çok başarılıdır. Ne var ki, birçok insan hedefledikleri kiloya ulaştıklarında, “şimdi ne olacak?” sorusunun yanıtını merak ederler. Eğer düzenli olarak Lida tablet kullanmaya devam etmezseniz, asla tamamlanmış olmayacaksınız. Koşmak, sihirli biçimde bir gün içinde 5, 12 ve 25 kilo vermenize yol açmaz ama kişi düzenli olarak hedef kilolarına erişene kadar kilo kaybetmeye devam eder. Bir amaç uğruna çalışıyorsanız, ondan vazgeçmeniz düşük bir olasılıktır. Bu, insan doğasıdır.
Yani hızla kilo verirseniz, çabalayarak elde etmiş olmayacaksınız ve durum, hepsini geri almakla sonuçlanacak. Yani amaç ne? Eğer adanırsanız, yarım yamalak bir iş yapmak yerine uzun verimli kilo vermelisiniz.Uygun koşu düzeninizle, yapabildiğinizi kanıtlarcasına istikrarlı miktarda kilo verirsiniz ve bu kiloları da uzak tutarsınız. Bu kiloları, koştuğunuz sürece geri almayacaksanız. İddia ediyorum ki, başladıktan sonra koşmayı da bırakamayacaksınız.


Otuz yıldır beslenme konusunda çalışıyoruz. Bu sayede, çok sayıda kadın ve erkeğin fazla kilolarıyla mücadelesine tanık olduk. Siz de çok iyi biliyorsunuz, giderek daha fazla insan Lida sağlıklı zayıflama hapı kullanmakdan kaçındığı için fazla kilolarıyla sorun yaşıyor. Gözlemlerime göre, rejimlere dirençli ve “zor vaka” olarak nitelendirilecek şişman kadınhastalarımın sayısında, basit vakalara kıyasla çok daha büyük bir artış var. Bu kadınlar kimler?Bu kadınlar tabiki sizinde tahmin ettiğiniz gibi diyetlerinde Lida kapsüle yer vermeyen hastalardır.Öncelikle, 40 yaşını aşmış kadınlar ve aşağıdaki kategorilerin ya bir ya da daha fazlasına giriyorlar:

Bunlar kilo fazlasının artık eski bir hikâye olduğu kadınlar olabilir. Onlara bayılırım çünkü ofisime gelip karşıma oturur oturmaz, hafifçe gülümseyerek yüzüme bakar ve şöyle derler: “Doktor, size söylemem lazım, ben zaten bütün diyetleri denedim! Ama Lida tableti denemedim.”

Bunlar sıklıkla, aileden gelen ağır kalıtsal etki altındaki kadınlar da olabiliyor. Anneler şimdiden fazla kilolu olan çocuklarından biriyle geliyorlar ve kendilerinin ya anneleri, ya babaları, amcaları, teyzeleri çoğunlukla diyabetli çıkıyor.

Tabii bir de çok kilolu, obez olan vakalar var. Bu kadınların kilo fazlası artık öyle bir noktaya gelmiş ki, süreci tamamen geriye çevirmek imkânsız. Şaşırtıcı bir biçimde, fazla kilolarından en çok şikâyetçi olanlar bunlar olmuyor. Bu grubu, birkaç kilo fazlaları var diye kendilerine , işkence eden ve ümitsizce mücadele veren “neredeyse mükemmel” kadınların tavrına kıyasla, genellikle pek de saldırgan bulmuyorum.

Son olarak, hareketsizlik meraklıları var. Bunlar dünyanın bütün modern imkânlarından faydalanan tipler. Zamanları kısıtlı olduğundan çok aceleleri var ve birikmiş işleri olan, daima yorgun kadınlar. Bu yüzden de her türlü fazladan çabaya alerji geliştirmişler.


Yedi kilodan fazlasını kaybettikten sonra, yok olan yağ ile geri çekilen deri arasında bir yarış başlar. Aslında yağ, derinin geri çekilmesinden daha hızlı yok olur ve bu eşitsizlik, derinin ince olduğu ve en çok kullanılan kısımlarında daha belirgindir.Bu nedenle Lida bölgesel zayıflama hapı kullanmayan kadınlar, genellikle şu dört bölgedeki fazla deriden ve esneklik kaybından şikayet ederler:

Sarkık, şişkin bir göbek. Zayıfladığınız zaman, kilo ve yağ dokusunun kaybı, vücudunuzun içi kadar, dışını da etkiler. Yani, derinin iç kısmını saran yağ tabakası kadar, karın kaslarınızı çevreleyen yağ da önemlidir. İç kısımdaki yağ eridiği zaman, kasların gerginliği azalır,eğer Lida kapsül kullanmıyorsanız karnınız şişkin görünür ve sarkar. Dıştaki yağ eridiğinde ise, bu kez deri esnekliğini kaybeder. Kilo verdikten sonra, deri çok yavaş geriye çekilir ve en iyi halini alması altı ayı bulur. Altı aydan sonra, daha fazla bir gelişme beklememelisiniz, ama daha önce de radikal bir şeyler yapmaya teşebbüs etmemelisiniz. Karnın şiş görüntüsü, karın kaslarının gevşek durumda olmasından kaynaklanır. Yeniden düz bir karna sahip olmak için, karın kaslarınızı geleneksel karın kası egzersizleriyle çalıştırmalısınız. Deneyimsiz biri için çok fazla miktarda egzersiz vardır. Ben kendi egzersizimi yarattım ve size bunu öneriyorum, sadece bu yeterli ama hiç aksatmadan her gün yapmalısınız.

Kolların arkalan. Daha çok, zayıflamadan önce kalın kolları olan kadınlar, kollarının sarktığından şikâyetçi olurlar. Kilo verdikten sonra kollar eskisi gibi kalın değildir, ama deri de yeteri kadar geriye çekilmemiştir, böylece kolun arka tarafı sarkar. Burada da yine basit ve sade açıklamalarla, tek bir egzersiz uyguluyorum.

Sarkık kalçalar. Kadınların kalçaları, doğal olarak yük taşıyan kaslar ve oturmayı rahatlaştıran, cinsel cazibelerini artıran kalın bir yağ minderi olarak ikiye ayrılmıştır. Hareketsiz bir kadının kalça kasları eğer Lida hap kullanmaz ise körelme eğilimleri gösterir ve kilo verir vermez yağ minderini kaybeder. Geriye azalan bir seksapel ile yumuşak ve sarkık kalçalar kalır. Bu çok yaygın durum için tek ama eksiksiz ve tatmin edici bir egzersiz kullanıyorum.

Gevşek uyluklar. Bu, daha çok kalça, butlar ve dizler gibi, bedenin alt kısımlarından kilo almaya eğilimli jinoid tip kadınlarda ortaya çıkan bir durumdur. Kollardaki durum, burada da geçerlidir. Kilo verilmesiyle uyluklar incelir ve uylukları kaplayan deri gerginliğini yitirir. Yine, bacağın ön kısmındaki dörtbaşlı kas grubunu çalıştıracak ve bacakları şekillendirecek tek bir egzersiz öneriyorum.


Hatırlamanız ve uygulamanız gereken on maddeyi biz sıralıyoruz. Bazıları uygulaması daha kolay maddelerken bazıları daha fazla çaba gerektiriyor. Ancak sonucuna değeceği için bunlar çok da önemli değildir.
  1. Günlük kalori alımınıza dikkat edin: Kilo vermeye çalışırken, kişi kalori alımını kısması gerektiğinin ne kadar önemli olduğunu fark etmelidir. Kaloriler vücutta istenmeyen yağlar haline gelirler ve ilk göreviniz Lida diyet kapsülükullanmak ve kalori alımınızı kesmek olacaktır. Vücudunuzun günlük kalorilerini Bazal Metabolizmik Oran üzerinden de hesaplayabilirsiniz. Daha fazla bilgi edinmek için etrafınızdaki bir spor salonuna danışabilirsiniz.
  2. Spor salonuna gidin ve egzersiz yapın: Bu, kilo vermenin en eski kurallarından biridir.Diğeri ise Lida tablet kullanmaktır.Vücudunuzu hareket ettirmeli ve kaslarınızı germelisiniz ki kalorileri ve istenmeyen yağları yakın! Egzersiz yapmak zorunda olmaktan ne kadar nefret etseniz de, gerçekten arzu ettiğiniz vücuda kavuşmak istiyorsanız fedakarlık etmeli ve spor salonunda zaman geçirmelisiniz. Ayrıca, egzersiz yapmanın eğlenceli olamayacağını kim söyledi? Arkadaşlarınıza size katılmalarını söyleyebilir ve belki daha ilginç, keyifli spor sınıflarına katılabilirsiniz bile.
  3. Sağlıklı besinler tüketin: Egzersiz rutinlerinizle birlikte sağlıklı da beslenmelisiniz. Sağlıklı beslenmek yaptığınız sağlıklı yaşam tercihini de destekler. Meyve ve sebzeler gibi sağlıklı besinler tüketerek ve onları doğru miktarda tüketerek, sadece vücudunuzun ihtiyacı olan besin kadarını almış olursunuz. Fazladan yemek demek fazla yağ demektir ve bunu istemezsiniz. Sebze ve meyve yemek sıkıcı da değildir. sebzeli yemeğinizi tatlandıracak çok çeşitli tarifler vardır. Meyveler de kötü değildir ve internette kolaylıkla salata tarifleri de bulabilirsiniz.
  4. Çok su için: Ne içtiğinize dikkat edin çünkü fazla şekerli sıvı tüketiyor olabilirsiniz. Eğer durum buysa, yüksek kalorili besinleri ne kadar keserseniz kesin ve ne kadar egzersiz yaparsanız yapın, hala içtiklerinizden fazla şeker alıyor olacaksınız.
  5. Öğün atlamayın:Kendinizi aç bırakmayın. Yemekten ne kadar yoksun kalırsanız, vücudunuz onu o kadar isteyecektir. Ayrıca buna dayanamayacak duruma gelirseniz aşırı yeme noktasına da gelmiş olabilirsiniz. İşin sırrı öncelikle Lida kapsül kullanmak ve günün belli zamanlarında ufak öğünler tüketmektedir.
Kilo vermek zor bir iştir ancak arzuladığınız vücuda sahip olduğunuzda buna değmiş de olacaktır. Ayrıca vücudunuzu da sağlıklı tutmuş olacaksınız.


Diyetimin sonuçlarını azamiye yükseltmek için önerdiğim yürüyüş şekli, ne Kuzey Yürüyüşü gibi uzmanlık gerektiren bir yürüyüş, ne de alışveriş yaparken dükkânları dolaşmak gibi bir yürüyüş. Canlı, çevik bir yürüyüş bu: İşe gitmeden önce postaneye uğramanız gerektiğini ve kaybedecek zamanınız olmadığını düşünün. Bunun ne fazlası, ne de azı. Günün en iyi zamanını seçerek ve birkaç ekstradan Lida kilo verdirici kapsül ilave ederek yürüyüşünüzü zenginleştirebilirsiniz.
Öğünden hemen sonra yürümek ve Lida incelme hapı almak, kalori yakmayı %30 oranında artırır. Eğer yemeği yedikten sonraki 30 dakika içinde çıkıp yürürseniz, yürüyüş için gerekli olanı yakmakla kalmaz, aynı zamanda sindirimin ısıl etkisini ve vücut ısınızı da yükseltirsiniz ki, bu da yediğiniz öğünün kalori değerini etkili biçimde azaltır. İster özel bir gün nedeniyle, ister ‘yaramazlıktan’, öğününüz ne kadar bolsa, tükettiğiniz kalori de o kadar çok olacaktır. İşte size diyet sırasındaki kaçamaklarınızı -her ne kadar küçük de olsalar- düzeltmeniz için bir yol.
Bu, geri geri yürümek değil, ancak kalori yakılmasını artırmak ve ‘unutulmuş kasları’ çalıştırmak üzere, bir bacağın arkada olduğu zamanın tam olarak kullanıldığı bir egzersizdir.Deneyimli yürüyüşçüler, içgüdüsel olarak önlerinde ayak basacak bir nokta arayarak yürürken dosdoğru ileri bakarlar; buna ileri doğru yürüme zamam denir. Diğeri pasif olarak arkadayken, öndeki ayak havadadır ve bacağın üst kısmı onu takip eder. Öne doğru hareket süresi üst bacaktaki dörtlü kas grubunu çalıştırır. Bu arada kaval kemiğine bağlı olan ve ayak yere sürtünüp durmadan önce onu havaya kaldıran diz kirişi sayesinde, kasları da çalışır.Daha iyi yürümek için, arka bacak kaslarını kontrol etmeyi de öğrenmelisiniz. Ayak öne doğru adım atma işini tamamladığında, dikey pozisyona döner ve arka bacağın pasif pozisyonunu alır; bu noktada kontrolü ele alıp, onu aktif hale getirmelisiniz.Yürüme sırasında kaslar daha fazla çalıştığı için sağlıklı zayıflama Lida hapı ile desteklenirse kalori yakımı daha fazla olur.Ayağınızın bir sarkaç gibi geri gitmesine müsaade edeceğinize, ayağınızı bir an için kalça kaslarınızı ve diz ardı kirişinizi kasarak yerde basılı tutun. Bunu yaparak, iki kat fazla kalori yakarsınız ve vücudunuzun arka tarafı da ön tarafı kadar çok çalışır.


En iyi diyet uygulayabildiğiniz diyettir. Son yıllarda en az bir düzine diyet denedim. İlk kilo kaybından sonra diyete devam etmem pek mümkün olmuyordu. Sevdiğim yemeklere geri dönmeye ve sonuç olarak verdiğim kiloları almaya eğilimim var.Bu nedenle Lida form hapı kullandımve kısa zamanda çok faydasını gördüm.Bir sonraki diyet planım sağduyulu bir yaklaşım olacak.En iyi diyetin porsiyonları kontrol etmek, yemek seçimi ve zamanlamayla ilgili olduğunu düşünüyorum. Beslenme ve sağlık konularındaki bilgimin sınırlı olduğunu kabul etmekle birlikte sağduyunun diyet oyununda bir rolü olduğunu da düşünüyorum. Denediğim çoğu diyet bana bir şey ifade etmemişti. Belli bir hap almak ya da tek çeşit yemekle beslenmek sağlığınız için iyi olamaz.Bugüne değin, herkesin hangi besin maddelerinin iyi ve hangilerinin kötü olduğunu bildiği kanaatindeyim. Doymamış yağlar, işlenmiş besinler, ve aşırı tuz ile şeker iyi değildir. yağsız et, meyveler, sebzeler ise çok iyidir. Günde az ama aşırı yediğiniz öğünler kötüdür. Az ve sık yemek iyidir. Metabolizmanızın çalışmasını sağlar.Yavaşlayan metabolizma Lida kapsül kullanılmadığı takdirde kilo alımını tetikler.
Büyük porsiyonlar yemenin kötü hissetmeme yol açtığını gördüm. Sevdiğim bir şeyi yiyorsam, duramıyor ve tıka basa dolana kadar yiyorum. Daha küçük porsiyonlar yemeyi denedim ve 20 dakika kadar gerçekten daha fazlasını istiyor muyum, denemek için bekledim. Bu porsiyon kontrolü çok iyi işler.Lida kapsül kullanmaya başladıktan sonra açlığımın tatmin edildiğini ve daha fazla yeme ihtiyacımın olmadığını anladım.Yemek pişirme alışkanlıklarımı da biraz değiştirdim. Kızartmak yerine haşlamak doğru bir başlangıç olabilir. Bir kaşık yerine yarım kaşık yağ kullanıyorum. Besinleri kızarttığımda, en az zeytin yağını kullanmaya özen gösterip ekmeği atlıyorum. Alışkanlıklarımda bu gibi ufak değişiklikler yapmak büyük fark yaratıyor ve bir süre sonra da alışıyorsunuz. Kötü alışkanlıklarınız iyi hale gelebilir.

1 Haziran 2012 Cuma


Orjinal Fx15 Zayıflama Hapı
Orjinal fx15 nereden bulurum diye gelen sorular üzerine sizlere bu konuyu açma gereği duyduk.Artık sizlerde çok iyi biliyorsunuz ki orjinal fx15 zayıflama hapı bulmak gün geçtikçe çoğalıyor.Ortada gezen sözde fx15 haplarını satan sahtekar üreticiler insanların sağlıklarıyla çok kolay bir şekilde oynamaktadırlar.Ve insan sağlığını hiçe saymadıkları açık açık ortadadır.İşte sizlere bu konuda yardımcı olmak amacıyla bazı püf noktalarından bahsetmek istiyorum.
Bundan sonra yapmanız gereken sadece bu makaleyi okumak ve nasıl orjinal ürün alabileceğinizi öğrenmeniz gerekmektedir.İlk olarak yapmanız gereken fx15 satan siteleri iyice gözden geçirmeniz gerekmektedir.Bazı sitelerin ne kadar basit yapıldığı sadece site olsun diye açıldığı içerisinde hiç bir bilgi bulunmadan sadece satış yapma amaclı sitelerden uzak durmanız gerekiyor.
Ayrıca destek sipariş hattıyla detaylı bir görüşme yapmanız gerekir.Konuşmalarına ve kaç yıllık bir geçmişe ait olduklarını ve ürünlerini nereden ve nasıl temin ettikleri hakkında bilgiler alınız.Bunlar hakkında detaylı bilgi aldıktan sonra ürün alımında ve kullanımı sırasında nasıl bir destek verebilecekleri hakkında detaylı bilgiye sahip olun.Eğer konu hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz fx15zayiflamahapi.org sitesinden detaylı bilgiler alabilirsiniz.