5 Mart 2012 Pazartesi

Kilo verme süreci ve Lida

         Lida ekibi olarak kilo vermek isteyen kişilere yardımcı olmak bizim en büyük gururumuz ama elbette sihir diye bir şey yok siz istemediğiniz ürüne takviye olarak bir şeyleri değiştirmediğiniz sürece kilo veremeyeceksiniz. Bu maalesef kaçınılmaz ve acı bir cevap.

     Öncelikle tartıyı , eski kıyafetlerinizi , yemeye bayıldığınız ürünleri , eski resimlerinizi , ve eski halinizi anımsatacak ne varsa hepsini kaldırın. Beyinin her şeye hükmettiğini biliyoruz şuanda bunları okumanızı bile o sağlıyor fazla kilolarınızı da bu sayede vereceksiniz. Ekmek yemeyi kesmenize gerek yok ya da sürekli su içip koşmanıza da.

    Tek gereken ürünümüzü kullanmanız , uyku saatlerinizi düzeltmeniz , öğünlerinizde dengeli beslenmeniz ve öğününüz dışında tek bir lokma bile yememeniz " 1 lokma sayesinde mi kilo vereceğim " dediğinizi duyar gibiyim. Maalesef  mide sistemi tahmin ettiğiniz gibi çalışmıyor eğer mide aç ise o alına " 1 lokma" yı direk yağa çeviriyor ve siz bu yüzden kilo alıyorsunuz . Ürünümüzü hemen satın alarak dediklerimizi uyguladığınız sayede her şey için bambaşka bir başlangıç olacak !

0 yorum:

Yorum Gönder