23 Mart 2012 Cuma

Lida zayıflama hapı nasıl kullanılır ?

Lida zayıflama hapı , hergün sabah 2 su bardağı (tercihen ılık) su yardımı ile 1 kapsül alınır. Kapsül alındıktan 20 - 30 dakika sonra kahvaltı yapılır. Lida kullanımı süresince günlük asgari 2 LT. su tüketimi tavsiye edilmektedir.


Önemli: Lida, rejim ve diyet desteği gerektirmeden zayıflama sağlayan bir üründür. Lida kullanımı süresince yeme düzeninin bilinçli olarak kontrol altında tutulması (rejim ve diyet programı ile kullanılmaz) sakıncalıdır.

Ürün mutlaka sabah 1 kapsül alınmalı ve 20 - 30 dakika sonra kısıtlamasız ve doyurucu olmak kaydı ile mutlaka kahvaltı yapılmalıdır. Ürünün kullanımı süresinde sabah kahvaltısının ihmal edilmesi durumunda halsizlik, mide bulantısı gibi yan etkiler gözlemlenmiştir.

20 Mart 2012 Salı

1 - Kalorilerinizi yakın, enerji tüketin.

Egzersiz yaparak fazla kalorinizi yakmalısınız. Sadece yediklerinize dikkat ederek kilo verme safsatası hem sağlıklı değil hem de kalıcı olmadığı otoriterler tarafından tespit edilmiştir. Fit bir görünüme kavuşmak istiyorsanız egzersizi hayatınızın vazgeçilmezleri arasına almalısınız. Unutmayın bir hafta içerisinde en fazla yarım kilo verme için kendinizi zorlayın daha fazlası kalıcı kilo vermenizi zorlaştırır. Hafta içerisinde en az üç en fazla 6 kez efora dayalı egzersiz yapın ve yaptığınız egzersiz programını bölün. Sabah egzersizi kesinlikle ihmal edilmemesi gereken egzersizler listesinde en üst sırada.

2- Hedefe ulaşmak için sabretmeyi öğrenin!

Kalıcı ve sağlıklı kilo vermek sanılanın ya da beklenilenin aksine çok çabuk olacak bir durum değildir. Bu süreçte rejiminizi ihmal etmeyin, egzersizlerinizi düzenli yapın ve çok hızlı yağlarınızı eritmekten kaçının. Sabır ve azimle kilolarınızı geri dönüşüm kutusuna değil tamamen hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

3.- Bol bol meyve tüketin

Tüketmenizde asla sınır olmayan tek şey meyvedir. Gün içerisinde arzu ettiğiniz kadar meyve tüketebilirsiniz. Öğünlerinizde taze sıkılmış ve karıştırılmış meyve sularını tercih edin.

4- Su tüketiminizi artırın

Gün içerisinde en az sekiz bardak su tüketmeniz gerektiği gerçeğini unutmayın. Su tüketme alışkanlığınız yoksa yanınızdan su dolu şaşal şişesini ayırmayın ve sürekli tazeleyin.

Bu yöntemleri izleyerek kilo vermeme gibi bir şansınız yok, en kilo verme yöntemleri konusunda en önemli konu sabır. Eğer ben azimliyim kalıcı ve sağlıklı kilo verebilirim diyorsanız kilo vermemeniz için hiçbir sebep yok demektir.

5- Lida kullanın

  Yukarıdaki maddeler sadece sizin kilo vermenizi sağlamayacaktır . Çünkü obezitede bir hastalıktır yani sadece fiziksel şeyler uygulayarak geçmesi beklenemez. Kimyasal yöntemlerde gerekir. Öncelikle Lida zayıflama hapı kesinle bir ilaç değil , besin takviyesidir . Metabolizma sisteminizi hızlandırarak sizin en hızlı şekilde zayıflamanızı sağlayacaktır . Zayıflamak , formda kalmak sizin için kolay kavramlar haline gelecek. Sizde kilo vermek istiyorsanız Lida zayıflama hapı kullanın!

5 Mart 2012 Pazartesi

         Lida ekibi olarak kilo vermek isteyen kişilere yardımcı olmak bizim en büyük gururumuz ama elbette sihir diye bir şey yok siz istemediğiniz ürüne takviye olarak bir şeyleri değiştirmediğiniz sürece kilo veremeyeceksiniz. Bu maalesef kaçınılmaz ve acı bir cevap.

     Öncelikle tartıyı , eski kıyafetlerinizi , yemeye bayıldığınız ürünleri , eski resimlerinizi , ve eski halinizi anımsatacak ne varsa hepsini kaldırın. Beyinin her şeye hükmettiğini biliyoruz şuanda bunları okumanızı bile o sağlıyor fazla kilolarınızı da bu sayede vereceksiniz. Ekmek yemeyi kesmenize gerek yok ya da sürekli su içip koşmanıza da.

    Tek gereken ürünümüzü kullanmanız , uyku saatlerinizi düzeltmeniz , öğünlerinizde dengeli beslenmeniz ve öğününüz dışında tek bir lokma bile yememeniz " 1 lokma sayesinde mi kilo vereceğim " dediğinizi duyar gibiyim. Maalesef  mide sistemi tahmin ettiğiniz gibi çalışmıyor eğer mide aç ise o alına " 1 lokma" yı direk yağa çeviriyor ve siz bu yüzden kilo alıyorsunuz . Ürünümüzü hemen satın alarak dediklerimizi uyguladığınız sayede her şey için bambaşka bir başlangıç olacak !