15 Temmuz 2013 Pazartesi

Diyetsiz Zayıflama


Diyetler çoğu insan için değildir. Bazı diyet bulmak basit ve kolay diğerleri bir mücadele bulabilirsiniz. Ama kilo kaybı uğruna, kilolu insanlar kilo vermek için ne gerekiyorsa yapacağız. Bunlar olacak ya da ben kendi diyet planları başarılı olabilir diyebilirim. Bazı kalıcı kilo ama diyet durdurulur birkaç ay sonra, daha sonra patlama, onlar kayıp tam olarak aynı kilo ve hatta iki kat daha fazla kazandı.
Diyetler uzun vadeli değil, kısa vadeli içindir. Bir o / o / o bir hastalık kurtarıldı bu zamana kadar belirli bir diyet tutar, ya da bir olay hazırlamak sporcular için hastaneye alırsa Diyetler örneğin gibi, bazı amaçlar için kullanılır, bunlar eğitim sırasında diyetler tabi. Amacı bittikten sonra ama, diyet bitti.
Ama kilo kaybı diyet için yaklaşık, diyet başlatmak ve durdurmak için doğru zaman ne zaman? Eğer kilo kaybı diyet işe yaramadı hayal kırıklığına mı?
Diyet bağlı dezavantajları vardır. Diyet nay birçok bu kadar basit ve kolay değil, ve sahte diyet mitler bir yeri vardır, çünkü, onlar başarısız. Bir diyet gitmek zaman, aynı şey olur, diyet biter. Eğer bıkkın ve yorgun hissetmeye başlar diyet planı bir noktada olacaktır. Sonra kilo döner. Diyet planı bir başarısızlık. Diyet ile mücadelede iniş ve çıkışlar olacak nerede kilo kaybı planı bir roller coaster gibi. Bu kilo kaybı ve kilo alımı biter asla bir döngüdür.Diyetler başlar ve zaman belirli bir noktada durdurmak, ağırlık gelir ve gider. Diyet kilo kaybı planı için kalıcı bir çözüm değildir nedeni budur.
Birçok diyet denedim ve yaşamlarının belli noktalarda onlar yetişmek için zor. Bu ilk 6 ay veya ilk yıl için başarılı olabilir ama vücudumuzun aynı eski alışkanlık yorgun olsun ne zaman hafif bir değişiklik ya da daha fazla değişiklik hiç olduğunu fark edeceksiniz. Bu diyet planı artık etkili olmadığını. Işaretidir
diğer yeni bir mücadele başlatmak için bağlı işe yaramadı çünkü yeni bir diyet planı denemek her zaman. En zor şey giriyor ve bu zayıflama diyet başarısız olduğunda bu. Eğer kaybetmiş kilo geri kazanılır.
Ancak, her sorun ve kilo kaybı diyet ile soruna çözüm vardır kendisi için bir çözüm vardır. Eğer diyet takip edemiyorsanız o zaman neden diyet ile çalışıyorum. Bu sadece hayal kırıklıklarının getirecektir çünkü çalışmaz bir şey sopa yok. Kilo kaybı beslenme sorunlarına tek çözüm "Diyet durdurmak ve canlı" pişman olmadan bir hayat için.
Sadece hayal kırıklıklarını getirecek bir şey için kendinizi işlemezler. Sağlıklı bir yaşam yaşamak ve sizi her lokma tadını çıkarın. Hayat çok kısa.

0 yorum:

Yorum Gönder