31 Temmuz 2013 Çarşamba

argan yağıHer gün şehir hayatının tehlikeli gazları cildimizi mahvetmekte. Arabaların egzoz dumanları veya endüstriyel kirlilikler cildin nefes almasını zorlaştırır.Güneş altında bile açık havada cilt üzerinde zararlı etkileri vardır. Bu kadar hızlı yaşlanma konum neden gıda kimyasallar zengin bir beslenme planı ile birleştiğinde, kolayca anlayabiliriz. Argan Yağı  Neyse ki, yaşlanma belirtilerini azaltmak için bize yardımcı olmak için olanakları bulacaksınız. Bu bilgilendirici kılavuz muhtemelen gelişmekte olan yüz hatları azaltmak ve durdurma en etkili teknikleri vurgular. Size özel ihtiyaçlarını karşılayan bir plan üretmek için bu tavsiye yararlanın.
Muhtemelen yüz hatları neden en etkili faktörler tehlikeli Ultra Violet ışınları ile temas. Eğer güneş ışığı ile doğrudan bağlantı içine girmek her zaman, oluşturmak için yüz hatları olasılığı yaratıyoruz. Ultraviyole ışık hasarı yeni yüz hatları neden olur ve cilt ölümcül kanser, en kötü durumda neden bile olabilir. Bu nedenle, bunun olmasını durdurma senin çok iyi olanağı kendinizi size uzun süre açık havada olacak her zaman korumak olacaktır. Sizden güneş tutmak ve daha da önemlisi güneş blok kullanmak kesin giyim koymak emin olun. Öğeleri Ultraviyole ışınlarını engelleyecek kullanmak emin olun. Bu tehlikeli radyasyon önlemek için en iyisidir. Bu güneş solaryum güneşe göre cilt için bir sürü kötü olduğunu akılda tutmak da akıllıca olur.
Ayrıca sadece cildinizi temiz tutmak için bir şeyler yapmak emin olmak gerekir. Cilt üzerinde kaplama olarak havada kaplama zararlı toksinlerin bir sürü. Bu vücudunuzun çok istenmeyen etkileri vardır. Over-the-counter öğeleri çoğumuz için güzel çalışma, özellikle ihtiyaçlarınızı karşılayan bir cilt bakımı paketi bulmak için bir cilt doktoru ile temas yapmak önemlidir. Onlar en son araştırma ve öğeleri en yararlanabilir hangi seçmenize yardımcı olacaktır kullanarak eğitimli ediyoruz.
Eğer cilt bakımı için bir rutin bulduktan sonra, her gün ona sopa emin olun. Sizi çevreleyen hava ile yüzen tüm mikroskobik kirleticiler düşünün.  Argan Yağı Faydaları bu fotoğrafın dışında, bunu rutin sadık için neden önemli olduğunu net bir şekilde anlamadan. Bu kirleticilerin gözenekler embed ve onları tıkayabilir. Cildinizi temiz tutulması bunları önlemek için koruyucu bir tabaka olarak hareket edebilir.

Zamanla, vücudun farklı ihtiyaçları kuracaksınız. Bu nedenle bir cilt doktoru her beş yılda en az gitmek için çok önemlidir. Cilt doktoru mümkün olan en iyi faydalar sağlar güzellik rutin için değişiklikler önerebilir. Deri ürünleri her yıl artırmak çünkü dermatolog ile kontrol etmek için bir neden daha. Onlar en son ürün geliştirme ve tedarik desteği anlatacağım.
Çeşitli faktörler cilt bakım ihtiyaçlarını etkileyen olduğundan, günlük faaliyetleri için gün ile ilgili cilt doktoru anlatarak sizin ihtiyaçlarınıza uygun olanı bulmak bir basit bir zaman olacak. Bir dergi var ve aklınıza gelebilecek herhangi bir endişeniz yazın. Bu cilt doktoru sizin ihtiyaçlarınıza uygun anlamaya yardımcı olur.

15 Temmuz 2013 Pazartesi


Diyetler çoğu insan için değildir. Bazı diyet bulmak basit ve kolay diğerleri bir mücadele bulabilirsiniz. Ama kilo kaybı uğruna, kilolu insanlar kilo vermek için ne gerekiyorsa yapacağız. Bunlar olacak ya da ben kendi diyet planları başarılı olabilir diyebilirim. Bazı kalıcı kilo ama diyet durdurulur birkaç ay sonra, daha sonra patlama, onlar kayıp tam olarak aynı kilo ve hatta iki kat daha fazla kazandı.
Diyetler uzun vadeli değil, kısa vadeli içindir. Bir o / o / o bir hastalık kurtarıldı bu zamana kadar belirli bir diyet tutar, ya da bir olay hazırlamak sporcular için hastaneye alırsa Diyetler örneğin gibi, bazı amaçlar için kullanılır, bunlar eğitim sırasında diyetler tabi. Amacı bittikten sonra ama, diyet bitti.
Ama kilo kaybı diyet için yaklaşık, diyet başlatmak ve durdurmak için doğru zaman ne zaman? Eğer kilo kaybı diyet işe yaramadı hayal kırıklığına mı?
Diyet bağlı dezavantajları vardır. Diyet nay birçok bu kadar basit ve kolay değil, ve sahte diyet mitler bir yeri vardır, çünkü, onlar başarısız. Bir diyet gitmek zaman, aynı şey olur, diyet biter. Eğer bıkkın ve yorgun hissetmeye başlar diyet planı bir noktada olacaktır. Sonra kilo döner. Diyet planı bir başarısızlık. Diyet ile mücadelede iniş ve çıkışlar olacak nerede kilo kaybı planı bir roller coaster gibi. Bu kilo kaybı ve kilo alımı biter asla bir döngüdür.Diyetler başlar ve zaman belirli bir noktada durdurmak, ağırlık gelir ve gider. Diyet kilo kaybı planı için kalıcı bir çözüm değildir nedeni budur.
Birçok diyet denedim ve yaşamlarının belli noktalarda onlar yetişmek için zor. Bu ilk 6 ay veya ilk yıl için başarılı olabilir ama vücudumuzun aynı eski alışkanlık yorgun olsun ne zaman hafif bir değişiklik ya da daha fazla değişiklik hiç olduğunu fark edeceksiniz. Bu diyet planı artık etkili olmadığını. Işaretidir
diğer yeni bir mücadele başlatmak için bağlı işe yaramadı çünkü yeni bir diyet planı denemek her zaman. En zor şey giriyor ve bu zayıflama diyet başarısız olduğunda bu. Eğer kaybetmiş kilo geri kazanılır.
Ancak, her sorun ve kilo kaybı diyet ile soruna çözüm vardır kendisi için bir çözüm vardır. Eğer diyet takip edemiyorsanız o zaman neden diyet ile çalışıyorum. Bu sadece hayal kırıklıklarının getirecektir çünkü çalışmaz bir şey sopa yok. Kilo kaybı beslenme sorunlarına tek çözüm "Diyet durdurmak ve canlı" pişman olmadan bir hayat için.
Sadece hayal kırıklıklarını getirecek bir şey için kendinizi işlemezler. Sağlıklı bir yaşam yaşamak ve sizi her lokma tadını çıkarın. Hayat çok kısa.


ZayıflamakDiyet çözümleri kapsamlı bir inceleme bir dizi neden bu pazarda birçok oyuncu var. Bu dünya çapında bir multi-milyar dolarlık bir endüstri şimdi. Milyonlarca bu diyet ve diyet deneyin ama çok az onların kilo sorununa kalıcı bir çözüm bulmak. Milyonlarca hayallerindeki vücut ağırlığı bulmak için kendi mutlak başarısızlıkla sinirli ve düpedüz cesareti vardır. Ne gibi dersler öğrenilebilir? En herhangi bir diyet çözüm yorum vurgular bu sonuçlar bazı bakalım.
Sen Diyet durdurun olarak ağırlık. En kısa İade
bizim diyet çözüm derlemede bu milyonlarca deneyimi göz ardı etmek zordur. Bu bir Yo-Yo mesafededir. Kilo verin, ama bunu, ağırlık döner farkına varmadan. Başka bir diyet, aynı sonucu deneyin. Başka bir diyet denemek için geri gelmeye devam çünkü diyet tüccarlar seviyorum. Evet bu diyetler işe - onlara iken sadakatle programı takip ederseniz kilo kaybedersiniz. Hedef kiloya ulaşmak ve diyet çıkabilir. Siz farkına varmadan kilo geri döndü.
Birçok Diyetler Kişisel İyi Sağlık için sadece bir tehdit vardır.
diyet kalmak için çözüm var. Bu diyetler uzun vadede herhangi kalmak olsaydı Hayır sağlık riski olacaktır. Bu çözüm değil. Gördüğünüz gibi bu diyetler hiçbiri henüz kilolu olması neden olan temel konulara değinmiştir. Bu diyet çözüm yorum kalbinde biz batı dünyasında obezite ana nedeni keşfetmek gerekir. En Uzun vadeli Disiplin Egzersiz olamaz.diyet uzun vadede kalın - En kısa vadede yapamazsınız! Süt yaşayan sallar ve diyet barlar yaşamak için bir yol yoktur. Biz iyi yemek keyfini yapılmıştır. Bu son derece kısıtlı diyetler yaşam disiplin zordur. Hile günaha her zaman var.Asla gitmez. Ya da ev içinde sosyal baskılar, iş, arkadaşlar arasında tüm diyet kırmak için gerçek bir baskı sağlar.